Tuesday, June 2, 2009

My Youngest Years








Semasa aku berumur 1 thn, ni kat Kg Enggor Kuala Kangsar. Kampung opah ku. Mcm comel je aku time tu. Yg rambut kerinting, blur, tu lah aku.






Yg kedua ni, time aku dlm umur 3 atau 4 thn. Yg paling kecik tu aku la. Aku slalu confius, nape time dulu2 suke btl mak aku, pakaikan aku bj yg sama ngn cikyang. senang nk cr kot. hehe...zaman dulu kan..



Ala2 mendapat ijazah ni, time aku tadika 6 thn. Muka aku ttp blur. Class Kenanga, cikgu Ita. Ingat lagi nama cikgu tu. Dia sgt baik...Mana gaknye cikgu tu kan..





Menginjak kealam persekolahan, masuk darjah satu Sek Keb Bt 9. ingt lagi lagu antem sekolah tu. best gak. aku dok line depan, kanan, no 2 dr ujung..blur lagi muka aku. senyum ar kit..aduyai..



Yg ni plak darjah 3. kena dok line depan gak. yg ni plak dok seblh penolong ketua darjah tu. hehe..line depan, kanan, no 5 dr ujung..













































































































































































































2 june 2009

assalamualaikum,


hr ni, first day, aku create my own blog. alkisah, ptg td, dpt contact mbr lama time dip. OM kat UITM dulu. sume masing2 da kawin, da ada anak, and suprisingly, sume ada blog sndiri. aku yg bujang ni, xde commitment pun xde ms nk create blog sndiri. so pd mlm yg hangat ini, aku mula mengadap laptop ksygn aku ni, tuk mmulakan misi men'create' blog sndiri. hehe...tunggu

Fitness Tip of the Day

Followers

About Me

My photo
Some people says, im too complicated, but to me, only me, know myself better..